lauantai 10. lokakuuta 2015

Itseanalyysi palautelomakkeen pohjalta

Jaamme ensi viikolla tanssituokioihimme osallistuneille välipalautelomakkeet, joilla tiedustelemme osallistujien kokemuksia ja mielipiteitä tuokioista, mikä on ollut mielekästä tuokioissa ja minkä he ehkä toivoisivat olevan toisin. Koemielessä täytämme myös itse tänne blogiin palautelomakkeet ja näin samalla arvioimme omaa toimintaamme ja siinä onnistumista.

Onko viikottainen tanssituokio toiminut mielestäsi
ERITT HYVIN     HYVIN     EOS     HUONOSTI      ERITT HUONOSTI

Pidätkö Hannan ja Helenan tanssituokioista? KYLLÄ     EN

Oletko kiinnostunut osallistumaan tanssituokioihin KYLLÄ     EN

Miksi?
Itse saan tanssituokioista paljon. Minusta on hienoa nähdä ikäihmisten heittäytyvän tanssin pariin ja useasti olen kokenut, että olemme tanssituokioissa liikkeen, elämän ja ihmisyyden ytimessä Toisaalta olen myös kokenut, että tanssituokiot ovat aiheuttaneet jonkin verran alkuvierastusta osallistujien parissa ja tämä on saanut minut pohtimaan kehollisuuden ja taidekokemusten merkitystä ihmiselämän eri vaiheissa yhä enemmän.

Onko toiminta vastannut odotuksiasi?
Osittain on vastannut ja osittain toiminta on ollut jotain muuta kuin mikä ennakkoajatukseni on ollut. Toimintaan on sisältynyt ohjattuja tuokioita useiden eri ja monenlaisten ryhmien parissa ja ryhmät ovat tulleet pikkuhiljaa tutuiksi käytännön tuokioden kautta. Sisällöllisesti monet tanssituokioiden harjoitteet ovat olleet ennalta tuttua toimintaa minulle muustakin tanssin ohjauksesta, mutta olen myös oppinut monia uudenlaisia harjoitteita ja toimintatapoja esimerkiksi työparini ja ohjattavien kautta.

Mikä tanssituokioissa on parasta?
Parasta on, kun tanssituokio soljuu mukavasti ja osallistujat tuntuvat viihtyvän. Mukavaa on myös, kun tulee uusia oivalluksia.

Mikä on erityisesti jäänyt mieleen?
Hauskat letkautukset ja osallistujien humoristiset kommentit jäävät helposti mieleen. On mukavaa, jos huumori kukkii.

Mistä et pitänyt tuokioissa?
Joskus harmistun siitä, että olen pääni sisällä kuvitellut jonkin harjoitteen sujuvan mutkattomasti, mutta todellisuudessa harjoite ei olekaan ollut sopiva tilanteeseen.

Ovatko ohjaajat hyviä? KYLLÄ     EI
Miksi?
Koen, että olemme onnistuneet monissa asioissa projektin aikana.

Minkälaisia vaikutuksia tanssituokioilla on ryhmänne ilmapiiriin?
ERITT. HYVIÄ     HYVIÄ     EOS     HUONOJA     ERITT. HUONOJA
Koen liikkeelliset toimintatuokiot pääasiassa virkistävänä toimintana ikäihmisille. Toivon, että tanssituokioillamme olisi myönteisiä vaikutuksia muutenkin palvelukeskuksen ilmapiiriin ja esimerkiksi siihen, että ihmiset tuevat tutummiksi toisilleen yhteisen tekemisen kautta.

Kuinka olet kokenut toiminnan vaikuttavan päivääsi?
Koen toiminnan vievän paljon energiaani ja päivän päätteksi olenkin usein melko väsynyt. Toisaalta koen toiminnan palkitsevana työssä kokemieni positiivisten kokemusten kautta.

Toivoisitko toiminnan jatkuvan marraskuun jälkeen? KYLLÄ     EN


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti